Ouderportaal

De communicatie tussen school en ouders is belangrijk. Om de communicatie tussen leerkracht en ouders/ verzorgers gemakkelijker te laten verlopen, gebruiken wij de ouderapp van Ouderportaal.
Leerkrachten hebben met de ouderapp o.a. de mogelijkheid om eenvoudig nieuwsitems of fotoalbums te maken. Ook het inschrijven voor de oudergesprekken gaat via de ouderapp.
Ouders krijgen direct een notificatie als er nieuws is. Ook hebben ouders informatie over de groep en de schoolkalender altijd bij de hand.
Kortom: geen versnippering van informatie meer of het meegeven van briefjes. De communicatie vindt op groepsniveau plaats binnen de ouderapp.

U kunt deze app zelf downloaden op uw tablet of smartphone. Tevens kunt u deze via onze website openen op uw computer of tablet. De token om u aan te melden, krijgt u via de groepsleerkracht.

Mocht u persoonlijke zaken over uw zoon of dochter willen bespreken met de leerkracht, dan kunt u na schooltijd telefonisch contact opnemen. Van 08.30 tot 14.30 uur is de leerkracht niet bereikbaar. Zij is dan intensief met de klas bezig.
De leerkracht is uiteraard ook altijd via de mail bereikbaar.